Personvernerklæring for Easyticket AS

Personvernerklæringen beskriver hvorledes Easyticket AS samler inn og bruker personopplysninger i virksomheten sin og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

1. Hvilke personopplysninger behandles av Easyticket

Vi innhenter og behandler personopplysninger som er nødvendig for å selge billetter, oppfylle avtaler og/eller norsk lov. Personopplysninger anvendes kun for det formål de er innsamlet for, og selskapet selger ikke personopplysninger til andre. Deling av personopplysninger med tredjepart (se: Underdatabehandlere) skjer kun når tredjepart har en rolle som inngår i selskapets behandling av billettsalg og avtaler.

Selskapet sletter personopplysninger når det ikke lenger er legitime grunner for å oppbevare dem.

 

1.1. Behandling av personopplysninger ved søknadsbehandling

Personopplysninger i søknader mottas pr. epost og behandles av stiftelsens tilsatte. Søknadene deles med og behandles av fag­eksperter som bedømmer søknader, både hver for seg og i fagpaneler.

Stiftelsens viten­skapelig rådgivende utvalg og styre behandler også søknader med personopp­lys­ninger. Som ledd i søknads­behandlingen utarbeider stiftelsen oversikter over søkere og fageksperter som inneholder personopplysninger. Oversiktene lagres sammen med søknadene hos stiftelsens leverandør av datalagringstjenester, se pkt. 2.2. Søknader og oversikter kan bli delt med stiftelsens revisor som ledd i kontroll av stiftelsens tildelingsvirksomhet.

Hvilke personopplysninger som stiftelsen lagrer, varierer med hvilken rolle personen det gjelder innehar. I hovedsak lagrer stiftelsen navn, epostadresse, stilling, fødselsdato, utdanning og arbeidserfaring, samt rolle i omsøkt eller innvilget prosjekt.

 

1.2. Behandling av personopplysninger ved kjøp og salg av våre tjenester

For å kunne gjennomføre kjøp og salg av billetter til ulike events samles det inn navn, adresse og kontaktinformasjon på våre kunder.

Avtaler, rapportene og oversikter lagres hos Easyticket AS og noen av våre underdatabehandlere, se pkt. 2.2.1, 2.2.2. og 2.2.3.

 

1.3 Behandling som ledd i lønns- og personaladministrasjon

Tilsatte, medlemmer av styre samt andre som får lønn eller honorar fra selskapet, er registrert i lønnssystemet som selskapets regnskapsfører benytter. Slik registrering er nødvendig for å kunne oppfylle avtaler og lovpålagte krav, herunder rapportering til offentlige myndigheter.

 

2. Underdatabehandlere

Leverandører som Easyticket bruker som underdatabehandlere, er listet under. Disse skal kunne dokumentere gode interne rutiner for personvern og informasjonssikkerhet gjennom sertifiseringer, revisjon eller annen relevant dokumentasjon. Ved bruk av underdatabehandler bekrefter vi at disse pålegges samme forpliktelser med vern og bruk av personopplysninger som Easyticket.

 

2.1 Underdatabehandlere for drift av stiftelsens nettsted – analyse – sikkerhet

Nettsidene til stiftelsen kan inneholde lenker til selskapets sider på Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter / X. Bruken av disse tjenestene er underlagt personvernerklæringene til selskapene som leverer dem.

2.1.1 WP-Engine

WP-engine er selskapets leverandør av hosting og sikkerhetstjenester for selskapets nettsted, og behandler kun data som selskapet publiserer på sine nettsider.

2.1.2 Google Analytics

Selskapet bruker analyseverktøyet Google Analytics på sitt nettsted. Ved besøk på nettsidene til stiftelsen, blir IP-adressen registrert. (En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskin og dermed til en enkeltperson.)

Google Analytics er satt opp slik at IP-adressene kun blir behandlet i anonymisert form. Opplysningene kan således bare behandles i avidentifisert form, og slik at de ikke kan knyttes til enkeltpersoner. Formålet med selskapets bruk av Google Analytics er å utarbeide statistikk som selskapet nytter til å utvikle og forbedre informasjonen på nettsidene.
www.google.com/analytics/terms/no.html

2.1.3 Nets

Nets er Easytickets betalingspartner som gjennomfører alle betalinger i tråd med bestillinger på løsninger tilknyttet Easyticket AS.

 

2.2 Andre underdatabehandlere

2.2.1 Standard Consulting AS

Selskapet leverer økonomirådgivning til Easyticket.

2.2.2 Dintero AS

Dintero benyttes som reserveløsning for betalinger av Easyticket.

2.2.3 Zettle / Paypal

Zettle benyttes som betalingsløsning over disk.

 

3. Rettigheter

Personer som er registrert av Easyticket, har rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom personopplysningene er ukorrekte eller ufullstendige, eller selskapet behandler opplysninger det ikke har lov til å behandle, har den registrerte rett til å kreve at slike opplysninger blir korrigert, slettet eller supplerte. Slike forespørsler vil stiftelsen svare på kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

 

4. Personvernombud

Easyticket har vurdert det slik at den ikke plikter å ha personvernombud.

 

5. Kontaktinformasjon

Selskapet ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Selskapets ansatte svarer på spørsmål fra personer som får eller kan få personopplysningene sine behandlet av Selskapet.

Kontakt: [email protected]

Dette dokumentet er publisert 29.09.2023. Merk at det kan bli endringer i vår personvernerklæring, og at ny versjon da vil bli publisert her på Easytickets nettsted